ПРЕГРАДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
СПИРАЛО-ВЪЖЕНИ МРЕЖИ ЗА ЗАЩИТА ПРИ ВИСЯЩИ СКАЛНИ БЛОКОВЕ
ЗАЩИТА ОТ ПРИРОДНИ ОПАСНОСТИ
ПРЕГРАДИ ЗА НАНОСИ
ПРЕГРАДИ И ЕКРАНИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
Габиони
Габионни матраци
Геоклетки-PRS

Продукти


Новини

Високоякостна стоманена мрежа TECCO®  SYSTEM3 стабилизира всякакъв тип откоси

Високоякостна стоманена мрежа TECCO® SYSTEM3 стабилизира всякакъв тип откоси

     В продължение на години ТЕССО®  успя да се наложи като високоефективна система за стабилизиране на откоси по цял свят. Въпреки това,  до сега, приложението й бе ограничено. Това мотивира производителите от Geobrugg  да разработят две нови разновидности на добре познатата 3 мм високоякостна мрежа ТЕССО® - мрежи от високоякостна стоманена тел с диамтър 2 мм и 4 мм. Това допълнение към предлаганата гама мрежи дава възможност, както за оптимално обезопасяване на всякакъв тип откоси, така и за изобор от страна на проектантите на най-подходящото решение за всички геоложки условия, посредством използването на тази гъвкава система.

 

 

      Допълненията към новата система TECCO®  SYSTEM3 не се изчерпват само с предлаганите нови два диаметъра на телта за производство на мрежата. Новата планка тип „лапа“ Р66 увеличава предаването на силите на всички мрежи, намалява разходите за проекта и времето за монтаж. Взаимодействието на мрежата ТЕССО® с тази планка дава възможност за по-голямо разстояние между анкерите до 3,5 м., а също и намалява деформациите по повърхността. Това означава, че ТЕССО® поставя нови стандарти по отношение на гъвкавостта и ефективността. Ключовият фактор за успех на TECCO® SYSTEM3  се основава на многобройните полеви изпитвания , проведени от Geobrugg в последните две години.

     Системата за стабилизиране на откоси TECCO®  SYSTEM3  се допълва още и от подобрения безплатен онлайн оразмерителен софтуер RUVOLUM®. С помощта на RUVOLUM® проектирането на мрежата и анакерирането на системата за стабилизиране се извършват изключително лесно. Оразмерителният софтуер дава възможност за избор на оптимална комбинация от мрежа, планка, разстояние между анкерите посредством детайлен анализ на взаимодействието между компонентите на системата и откоса. 

ГЕОТЕХ ГРУП периодично организира безплатни обучения относно прилагането на оразмерителния софтуер RUVOLUM®. В случай, че желаете да присъствате на практическите обучения, моля заявете Вашето желание, като попълните отметката във формата за контакт тук и предоставите актуален мейл адрес, на който бихме могли да се свържем с Вас.
 
*Забележка: Практическите обучения се организират при наличието на достатъчен брой желаещи.


Партньори

GEOBRUGG
KICIMAN
PRS
а.р.а.с.