ПРЕГРАДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
СПИРАЛО-ВЪЖЕНИ МРЕЖИ ЗА ЗАЩИТА ПРИ ВИСЯЩИ СКАЛНИ БЛОКОВЕ
ЗАЩИТА ОТ ПРИРОДНИ ОПАСНОСТИ
ПРЕГРАДИ ЗА НАНОСИ
ПРЕГРАДИ И ЕКРАНИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
Габиони
Габионни матраци
Геоклетки-PRS

Продукти


НЕТЪКАН ГЕОТЕКСТИЛ

НЕТЪКАН ГЕОТЕКСТИЛ

НЕТЪКАН ГЕОТЕКСТИЛ

Нетъканият геотекстил geoNETEX® се произвежда от полипропилен (РР) или полиестер (PES) чрез процес на иглонабиване. С цел оптимизиране на физико-механичните характеристики на продукта, повърхността на някои видове нетъкан геотекстил е допълнително пресована.

GeoNETEX® се произвеждат на ширини от 1,0 до 6,5 м., плътност от 90 до 1200 гр./м2 и различни нива на UV защита. За специфични приложения като тунелното строителство и с по-никък клас на горимост. Стандартно се предлага в бял цвят, но е възможна и доставка в други цветове по предварителна заявка.
 
GeoNETEX® е екологосъобрaзен продукт, който не съдържа тежки метали или други вредни вещества. Характеризира се с отлични механични и хидравлични свойства и дълготрайност. Устойчив е на микроорганизми, плесени, бактерии и редица химикали. Нетъканите материали, произведени от полиестер не са подходящи за приложение в алкални среди.
 
Дългогодишният опит и висококачествените материали, използвани при производството правят нетъканият геотекстил geoNETEX® подходящо решение на широк кръг инженерни проблеми:
 
Екологично строителство - сметища за битови отпадъци;
Хидроинженерно строителство - напоителни канали, прагове и диги, защита от инфилтрация на вода при езера, морета, реки, канали, резервоари за питейна вода и др.;
Транспортно строителство - пътища, магистрали, ж.п линии, тунели, мостове, виадукти, паркинги, бензиностанции.
 

Допълнителна информация

Функции нетъкан геотекстил_geoNetex

Партньори

GEOBRUGG
KICIMAN
PRS
а.р.а.с.