ПРЕГРАДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
СПИРАЛО-ВЪЖЕНИ МРЕЖИ ЗА ЗАЩИТА ПРИ ВИСЯЩИ СКАЛНИ БЛОКОВЕ
ЗАЩИТА ОТ ПРИРОДНИ ОПАСНОСТИ
ПРЕГРАДИ ЗА НАНОСИ
ПРЕГРАДИ И ЕКРАНИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
Габиони
Габионни матраци
Геоклетки-PRS

Продукти


Новини

Победител в конкурс

Победител в конкурс "Геобруг проектант на годината 2017"

Уважаеми колеги,

 
Завърши първия конкурс „Проектант на годината 2017 г. в областта „Защита от падащи камъни с решенията на Геобруг, Швейцария““.
 
Благодарим на всички регистрирали се и взели участие в решаването на въпросите, свързани с швейцарския водещ производител на високоякостни мрежи и с решенията, които той предлага за проблеми, свързани с падащи камъни и нестабилни откоси.  
 
Надяваме се, че времето което участниците отделиха, за да се запознаят с най-новите тенденции в този сектор ще им бъде от полза при бъдещи проблеми, които ще решават в своята работа.  
 
Победител в първото издание на конкурса „Проектант на годината 2017 г. в областта „Защита от падащи камъни с решенията на Геобруг, Швейцария““ е инж. Христо Янков от фирма „Геоконструкт“ ЕООД, а класирането на първите трима е следното:
  1. инж. Христо Янков – служител на фирма „Геоконструкт“ ЕООД;
  2. инж. Теодора Йорданова – служител на фирма „Геоконструкт“ ЕООД;
  3. инж. Мирена Николова – служител на фирма „Пътстройинженеринг“ АД
Победител съгласно точка 18 на Общите условия за участие в конкурса, а именно лицето разпространило най-широко информацията за Конкурса е инж. Гинка Маринова – Изпълнителен Директор на фирма „Пътстройинженеринг“ АД гр. Кърджали.
 
Честито на победителите!
 
Още веднъж благодарим на участниците в Конкурса. Пожелаваме на всички колеги много успехи в бъдещата им работа!
 
Накрая, но не на последно място искаме да изкажем нашата специална благодарност на всички специалисти, юристи, както и на колегите от маркетинговия и техническия отдел на фирма Геобруг, Швейцария, които създадоха всички необходими предпоставки за успешното провеждане на Конкурса.
 
 
От екипа на Геотех Груп ООД


Партньори

GEOBRUGG
KICIMAN
PRS
а.р.а.с.