ПРЕГРАДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
СПИРАЛО-ВЪЖЕНИ МРЕЖИ ЗА ЗАЩИТА ПРИ ВИСЯЩИ СКАЛНИ БЛОКОВЕ
ЗАЩИТА ОТ ПРИРОДНИ ОПАСНОСТИ
ПРЕГРАДИ ЗА НАНОСИ
ПРЕГРАДИ И ЕКРАНИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
Габиони
Габионни матраци
Геоклетки-PRS

Продукти


Новини

RUVOLUM® workshop – представяне на TECCO® - Системата за стабилизиране на всякакъв тип откоси

RUVOLUM® workshop – представяне на TECCO® - Системата за стабилизиране на всякакъв тип откоси

     Техническият семинар се проведе на 13.05.2014 г. в зала “Париж’’ на столичния хотел Novotel и бе посетен от представители на над 10 от водещите български проектантски фирми в областта на пътно строителство и укрепителни мероприятия. 

    Колегите от Geobrugg Geohazard Solutions - лидер в проектирането и доставката на системи за защита от природни опасности запознаха аудиторията с продуктовата гама на компанията и основните характеристики на разичните типове системи. Разискваха се и основните източници на проблеми с устойчивостта и особеностите на различните видове облицовки на неустойчиви откоси. 
 
     Втората част на RUVOLUM® workshop бе изцяло с практическа насоченост, като освен основните стъпки при проектирането на подобен род защитни съоръжения, участниците имаха възможност да разрешават практически проблеми с помощта на онлайн инструмента за оразмеряване - RUVOLUM®. Инструментът най-общо обхваща две изследвания – локална загуба на устойчивост между анкерите и локална загуба на устойчивост близо до повърхността и успоредна на откоса и е предназначен за оразмеряване на повърхностни свличания с максимална дълбочина на хлъзгане от 2 м. 
 
      Участниците получиха сертификат за своето успешно участие в RUVOLUM® workshop. 
 
      ГЕОТЕХ ГРУП периодично организира безплатни обучения относно прилагането на оразмерителния софтуер RUVOLUM®. В случай, че желаете да присъствате на практическите обучения, моля заявете Вашето желание, като попълните отметката във формата за контакт тук и предоставите актуален мейл адрес, на който бихме могли да се свържем с Вас.
 


Партньори

GEOBRUGG
KICIMAN
PRS
а.р.а.с.