ПРЕГРАДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
СПИРАЛО-ВЪЖЕНИ МРЕЖИ ЗА ЗАЩИТА ПРИ ВИСЯЩИ СКАЛНИ БЛОКОВЕ
ЗАЩИТА ОТ ПРИРОДНИ ОПАСНОСТИ
ПРЕГРАДИ ЗА НАНОСИ
ПРЕГРАДИ И ЕКРАНИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
Габиони
Габионни матраци
Геоклетки-PRS

Продукти


Новини

Победител в конкурса „Инженер на 2018 г., за България, в областта „Укрепване на скални и земни откоси с решенията на Геобруг, Швейцария“”

Победител в конкурса „Инженер на 2018 г., за България, в областта „Укрепване на скални и земни откоси с решенията на Геобруг, Швейцария“”

Уважаеми колеги,

Завърши конкурса „Инженер на 2018 г., за България, в областта „Укрепване на скални и земни откоси с решенията на Геобруг, Швейцария“”.

Благодарим на всички регистрирали се и взели участие в решаването на въпросите свързани с швейцарският водещ производител на високоякостни мрежи и с решенията, които той предлага за проблеми свързани с укрепване на скални и земни откоси. 

Надяваме се, че времето което участниците отделиха, за да се запознаят с най-новите тенденции в този сектор ще им бъде от полза при бъдещи проблеми, които ще решават в своята работа. 

Трябва да се отбележи, че всички взели участие в конкурса са се представили много достойно.

Победител в тазгодишното издание на конкурса„Инженер на 2018 г., за България, в областта „Укрепване на скални и земни откоси с решенията на Геобруг, Швейцария“” е инж. Коста Дедов, а класирането на първите четирима е следното:

  1.  инж. Коста Дедов от фирма GDK Management Ltd;
  2.  инж. Теодора Йорданова, инж.  Михаил Петров от фирма „Геоконструкт“ ЕООД и инж. Стефан Кирлиев;
 
Тримата участници, класирали се на второ място са с равен брой верни отговори .
 
Победител съгласно точка 18 на Общите условия за участие в конкурса, а именно лицето разпространило най-широко информацията за Конкурса е инж. Стефан Кирлиев
 
Честито на победителите!
 
Още веднъж благодарим на участниците в Конкурса. Пожелаваме на всички колеги много успехи в бъдещата им работа!
 
Накрая, но не на последно място искаме да изкажем нашата специална благодарност на всички специалисти, юристи, както и на колегите от маркетинговия и техническия отдел на фирма Геобруг, Швейцария, които създадоха всички необходими предпоставки за успешното провеждане на Конкурса.
 
От екипа на Геотех Груп ООД
 


Партньори

GEOBRUGG
KICIMAN
PRS
а.р.а.с.