ПРЕГРАДИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
СПИРАЛО-ВЪЖЕНИ МРЕЖИ ЗА ЗАЩИТА ПРИ ВИСЯЩИ СКАЛНИ БЛОКОВЕ
ЗАЩИТА ОТ ПРИРОДНИ ОПАСНОСТИ
ПРЕГРАДИ ЗА НАНОСИ
ПРЕГРАДИ И ЕКРАНИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ
Габиони
Габионни матраци
Геоклетки-PRS

Продукти


Новини

МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПАДАЩИ КАМЪНИ 2017, ДАВОС/ ВАЛЕНЩАТ

  Международната конференция за защита от падащи камъни 2017 се състоя през месец октомври в градовете Давос и Валенщат. Тя беше организирана от водещият световен производител на системи за предпазване от падащи камъни, Швейцарската фирма Геобруг. На конференцията, присъстваха специалисти от цял свят, като кулминацията беше предварително изпитване на преграда за спиране на падащи камъни с енергия 10 000 kJ – нов световен рекорд.


13 ноември 2017
Победител в конкурс

 Уважаеми колеги,

 
Завърши първия конкурс „Проектант на годината 2017 г. в областта „Защита от падащи камъни с решенията на Геобруг, Швейцария““.
 
Благодарим на всички регистрирали се и взели участие в решаването на въпросите, свързани с швейцарския водещ производител на високоякостни мрежи и с решенията, които той предлага за проблеми, свързани с падащи камъни и нестабилни откоси.  
 

15 юни 2017
RUVOLUM® workshop – представяне на TECCO® - Системата за стабилизиране на всякакъв тип откоси

      Техническият семинар се проведе на 13.05.2014 г. в зала “Париж’’ на столичния хотел Novotel и бе посетен от представители на над 10 от водещите български проектантски фирми в областта на пътно строителство и укрепителни мероприятия...


Май 2014 г.
Високоякостна стоманена мрежа TECCO®  SYSTEM3 стабилизира всякакъв тип откоси

ТЕССО® SYSTEM3 поставя нови стандарти по отношение на гъвкавостта и ефективността на системите за стабилизиране на откоси...

Март 2014
Най-голяма преграда за защита от наноси в света!

Geobrugg изгради най-голямата в света преграда за защита от наноси в света от този тип с ретензионен капацитет от 13000м3!..


Март 2014

Партньори

GEOBRUGG
KICIMAN
PRS
JUTA